ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” από ανακοπή μόλις 40 ετών

Λίγους μήνες μετά την απώλεια της Παναγιώτας Γιαννέζου, έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της Αναστάσεως και η αδερφή της Μαρία Γιαννέζου 40 ετών.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο Μαρίας Γιαννέζου, που άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Αναστάσεως.

Η 40χρονη  αισθάνθηκε αδιαθεσία, στο δρόμο κοντά στο Μέγα Σπήλαιο, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης και θα έπρεπε να διακομιστεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Η Μαρία Γιαννέζου είχε χάσει πριν λίγους μήνες και την αδερφή της 36 ετών.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία έχασε και τα δύο της παιδιά μέσα σε λίγους μήνες και ήταν αδύνατον μέχρι και χθες, κάποιος να πάρει το “βάρος” της τραγικής αυτής ενημέρωσης. Η άτυχη γυναίκα  μητέρα ενηλίκων παιδιών ζούσε και εργαζόταν στα Καλάβρυτα και ο θάνατός της προήλθε απο ανακοπή καρδιάς.