Αφγανοί ξυλοκόπησαν 3 Πατρινούς στο Νότιο Πάρκο

Ολα ξεκίνησαν, πριν από δέκα μέρες ένας Πατρινός αποφάσισε να πάει για τρέξιμο και να κάνει γυμναστική στις 6 το πρωί, έχοντας μαζί του δύο φίλους.

Τη στιγμή που ξεκινούσε το τρέξιμο,  είδε μια ομάδα νεαρών μεταναστών πιθανόν από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με όσα οι ίδιος περιγράφει χωρίς καν να τους προκαλέσει  ο ένας  από αυτούς τον πλησίασε κάτι του είπε στη γλώσσα του και τον χτύπησε με ένα αντικείμενο. Ταυτόχρονα σχεδόν τα υπόλοιπα άτομα προσπαθούσαν να χτυπήσουν τους δύο φίλους του. Ο ένας από τους δύο δέχτηκε αρκετά χτυπήματα, ενώ ο τρίτος κατάφερε να αποφύγει την επίθεση τους και να πάρει πίσω το τσαντάκι που τους είχαν πάρει αρχικά. Στη συνέχεια οι δράστες το έσκασαν.

Ο πατρινός που δέχτηκε πρώτος την επίθεση με λοστό, γλίτωσε από τα… νύχια τους με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ το ένα από αυτά τα χτυπήματα, κόντεψε να του στοιχίσει την όραση του.

Το χτύπημα ήσαν  λίγο πάνω από το δεξί του μάτι. Οι δύο από τους τρεις χρειάστηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταβούν στο νοσοκομείο αφού ήταν χτυπημένοι άσχημα.

Ο ένας έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, ενώ ο άλλος δεν εισήχθη, αλλά του έκαναν ράμματα. Τα χτυπήματα που είχε δεχθεί καθώς ήταν τόσο σοβαρά που παραλίγο να του είχαν προκαλέσει εγκεφαλική αιμορραγία.