Αυτός είναι ο αξιωματικός που βρέθηκε νεκρός μετά από αναζητήσεις στην Αχαϊα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30μμ της Δευτέρας 4/12/2023, σε αμπελώνες κοντά στην Αρλα Δυτικής Αχαΐας, από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής, από το Αίγιο.

Ο πρώην διοικητής της Τροχαίας Πατρών, Μιχαήλ Ματσάκοςβρέθηκε σε απόσταση περίπου 300μ από το αυτοκίνητό του – μια μαύρη μερσεντές – που είχε ακινητοποιηθεί σε χωματόδρομο της περιοχής.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, για να πάει στο φαρμακείο και έκτοτε αγνοείτο. Η σύζυγός του χθες δήλωσε την εξαφάνιση του στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Αργά το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με 3μελές διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο. Στις έρευνες συμμετείχαν και άνδρες της θηροφυλακής.