Αυτά είναι τα SMS που έστελνε η Πισπιρίγκου για να πάρει το σπέρμα του Μάνου

Μηνύματα-φωτιά τα οποία έφτασαν στην κατοχή του λίγα 24ωρα πριν από την τελευταία ημέρα εξέτασής του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών την Παρασκευή αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης εξεταζόμενος από τον νέο συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Βάσει αυτών αποκαλύπτεται μια απίστευτη εμμονή της κατηγορουμένης προς το πρόσωπό του, καθώς μετά τον θάνατο-δολοφονία της Τζωρτζίνας η Πισπιρίγκου φέρεται να έστειλε γραπτό μήνυμα σε φίλη της ότι ήθελε να δέσει τον εν διαστάσει σύζυγό της με μάγια προκειμένου να μη φύγει από κοντά της! Μάλιστα, η πλευρά Δασκαλάκη φέρεται αποφασισμένη να προσκομίσει τα συγκεκριμένα μηνύματα σε μεταγενέστερο στάδιο της ποινικής προδικασίας, καθώς η παρουσία τους εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τον εντοπισμό του κινήτρου που κρύβεται πίσω από τις απώλειες των τριών παιδιών από την Πάτρα και δεν είναι άλλο από την επιστροφή Δασκαλάκη στην αγκαλιά της Πισπιρίγκου.

Τα μηνύματα

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ο πατέρας των παιδιών, έξι ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας η κατηγορουμένη έστειλε γραπτό μήνυμα σε κολλητή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη για να του κάνει μάγια ώστε να τον δέσει για να μην της φύγει! Όπως πληροφορείται η «Μ», τα συγκεκριμένα μηνύματα -τα οποία δεν περιέχονται στη δικογραφία- περιήλθαν στην κατοχή του λίγα 24ωρα πριν από την κατάθεσή του και εμφανίζουν την κατηγορουμένη να είναι σε συνεχή επικοινωνία με χαρτορίχτρες, και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια να μη φύγει μακριά της ο εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό της. Υποστήριξε, δε, ότι σε πολλά από αυτά η Πισπιρίγκου ζητούσε πίσω τα χρήματά της, γιατί δεν έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους!
Προηγουμένως ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε συνομιλίες που αφορούσαν την περίοδο που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν, από τις οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, «φαίνεται ξεκάθαρα ποιος θέλει το καλό του παιδιού και ποιος τραβάει την κατάσταση στα άκρα». «Έστειλε μήνυμα στην αδελφή της και την ρωτούσε αν είδε αν φορούσα τη βέρα μου. Της έλεγε ότι δεν θα με αφήσει μόνο μου με το παιδί. Το παιδί με ζητούσε, έκλαιγε και μου έστειλε μήνυμα να πάω να το δω. Πήγα το ίδιο απόγευμα», είπε.

«Σατανική»

Ο Μάνος Δασκαλάκης ενώ είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή του ανέφερε την καταγγελία-σοκ που έκανε ένας άνδρας ότι τον είχε προσεγγίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου και του ζήτησε να κάνει κακό στον σύζυγό της. «Μου ζήτησε να βρω τρόπο να τον φέρω από την Αθήνα στην Πάτρα, μου ζήτησε να βρω κάποιον να βγάλει από τη μέση τον Μάνο. Θα πίστευε ότι στον χώρο μου υπάρχουν κακοποιοί, είπα από την αρχή ότι η δουλειά μου είναι αυτή, κάνω φυλάξεις υψηλών προσώπων. Αν θεωρεί τον εαυτό της υψηλό πρόσωπο, τι να πω. Αυτή η γυναίκα φάνηκε να είναι σατανική», είχε πει πέρυσι αυτός ο άνδρας στον Πέτρο Κουσουλό.
«Μου ζήτησε αν γίνει να πάθει κακό, να κατέβει στην Πάτρα από την Αθήνα, μου λέει ξέρει πού μένει, μένει σε μια γκόμενα. Στη συνάντηση ήταν και η Δήμητρα. Είχαν καψούρα με τη δημοσιότητα, γουστάρανε», ανέφερε.
Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, γνωριζόταν με συγγενικό πρόσωπο της κατηγορουμένης.

«Χάπια»

Η 34χρονη, όταν ο πρώην σύζυγός της απάντησε ότι δεν θυμάται κάποια γεγονότα, είπε μονολογώντας: «Δώστε του χάπια να θυμηθεί».
Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του παραδέχθηκε εξωσυζυγική σχέση, με τον συνήγορο της κατηγορουμένης να του δηλώνει ότι θα τον μηνύσει γιατί δεν είχε αναφέρει ξανά ότι είχε απατήσει την εν διαστάσει σύζυγό του.
-Λέτε στην κατάθεσή σας ότι ήταν όλα ιδανικά μεταξύ σας μέχρι τον θάνατο της Μαλένας. Αυτό που λέτε λοιπόν στέκει ότι σκότωσε τη Μαλένα για να σας κρατήσει;
Δασκαλάκης: Σας είπα ότι είναι μια εικασία. Επειδή είχα κάνει ήδη μια σχέση το 2018, και τότε με τη Μαλένα έπρεπε να μείνει αυτή Αθήνα και εγώ να πάω Πάτρα, πάνω σε αυτό το στηρίζω…
Πρόεδρος: Λέτε ότι ήταν ιδανικά μέχρι το 2019. Λέτε ότι το 2018 είχατε εξωσυζυγική σχέση. Εσείς έτσι το μεταφράζετε το ιδανικά;
Δασκαλάκης: Το 2018 υπήρξε εξωσυζυγική σχέση με την οποία βρέθηκα 2-3 φορές. Το είπα στην κατηγορουμένη και το δέχτηκε. Το ότι έκανα εγώ κάτι δεν οφείλεται στην κατηγορουμένη ή ότι ήταν κακή η σχέση μας. Ήταν κάτι σαρκικό. Δεν σημαίνει ότι είχαμε προβλήματα με την κατηγορουμένη.
-Συνήγορος: Αυτό το λέτε πρώτη φορά. Μέχρι τώρα δεν το έχετε πει ποτέ και πουθενά. Είναι ένα στοιχείο που το λέτε επίτηδες σήμερα για να καταστρέψετε το τεκμήριο αθωότητας. Και είμαι αναγκασμένος να σας μηνύσω. Έχετε κάποιο στοιχείο;
Δασκαλάκης: Ναι, υπάρχουν μηνύματα και μέσα στη δικογραφία.

«Κοπήκατε στην Ιατρική»

Από την πλευρά του ο συνήγορος της Πισπιρίγκου μίλησε για «απλούστευση της κατηγορίας» λέγοντας ότι η 34χρονη δεν είχε τις ειδικές γνώσεις να διαπράξει το «τέλειο έγκλημα». «Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική, έχει κάνει πρακτική σε νοσοκομείο», ήταν το σχόλιο του Δασκαλάκη, με τον δικηγόρο να αναρωτιέται: «Διδάσκουν πώς να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο και να μη σας τα αποκαλύψουν;».
Ο συνήγορος υπεράσπισης προσπάθησε να παρουσιάσει ότι το επεισόδιο στο «Καραμανδάνειο», που προκάλεσε την παραπληγία στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ήταν όμοιο με μεταγενέστερο στο Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο δεν ήταν στο πλευρό της η κατηγορουμένη, ενώ επικαλέστηκε σχετικές αναφορές του μάρτυρα.
Όταν ο Δασκαλάκης υποστήριξε πως δεν επρόκειτο για «όμοιο επεισόδιο», ο συνήγορος της κατηγορουμένης αντέδρασε λέγοντας: «Σας έχουν δασκαλέψει».
-Μάρτυρας: Δεν έχω δασκαλευτεί από κανέναν.
-Συνήγορος: Γιατί αλλάξατε την κατάθεση;
-Μάρτυρας: Δεν άλλαξα καμία κατάθεση…
-Πρόεδρος: Η κατάθεση θα αξιολογηθεί…
-Συνήγορος: Άρα το επεισόδιο ήταν στη ΜΕΘ του Ωνασείου χωρίς την παρουσία κάποιου. Για ποιο λόγο ενώ εκεί δεν ήταν η κατηγορουμένη, λέτε ότι το αντίστοιχο επεισόδιο στο Καραμανδάνειο το προκάλεσε εκείνη; Γιατί το υιοθετήσατε;
-Μάρτυρας: Το παιδί στο Ωνάσειο ήταν τετραπληγικό και το έπαθε λόγω κρίσης. Πριν το παιδί ήταν υγιέστατο και δεν είχε κανένα θέμα. Μας είχαν ενημερώσει ότι θα υπάρχουν επεισόδια στο παιδί…
Σε άλλο σημείο ο συνήγορος της Πισπιρίγκου ρώτησε τον Δασκαλάκη για την ουσία που σκότωσε την Τζωρτζίνα.
-Συνήγορος: Πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη;
-Μάρτυρας: Έχω υιοθετήσει πλήρως το βούλευμα, δεν είμαι γιατρός. Μέσω τραχειοστομίας. Το παιδί είχε επανέλθει μετά από 55 λεπτά, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες.
-Πώς δεν βρέθηκε η κεταμίνη; Έγιναν τοξικολογικές.
-Μάρτυρας: Το παιδί επανήλθε, λογικά μεταβολίστηκε.