Αρχές Ιουνίου ξεκινούν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μελάς.

Όπως τονίζει «βασικό μας μέλημα είναι να μην κλείνουν μαζί κεντρικοί δρόμοι της πόλης και φρακάρει το κυκλοφοριακό. Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κομμάτι της Μαζώνος που αφορά την Γούναρη έως στην Τριών Ναυάρχων, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Αράτου έχουμε προχωρήσει έως στην Υψηλάντου.

Οπότε εφόσον όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουμε τις εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος ξεκινώντας από το ύψος της πλατείας Όλγας, αλλά και τις εργασίες που είναι να γίνουν πάνω στην πλατεία».

Αυτό που έχει φέρει καθυστερήσεις στις εργασίες και στις δύο αναπλάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι παράλληλες εργασίες που γίνονται από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, έτσι ώστε να μην σκάβουμε τον χώρο δύο και τρεις φορές» αναφέρει ο κ. Μελάς. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την ανάπλαση της Άνω πόλης θα προχωρήσουν πρώτα οι εργασίες γύρω από την πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Φρουρίου στην Μπουκαούρη και στα υπόλοιπα σημεία που προβλέπει η μελέτη και στο τέλος θα γίνουν οι παρεμβάσεις για την ανασκευή των πεζοδρομίων της Γερμανού.