ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: παραπέμπουν για φόνο εκ προθέσεως τον κατηγορουμενο

Την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Πατρών για την αιματηρή υπόθεση που είχε συγκλονίσει τον Φεβρουάριο του 2020 στην περιοχή του Σουλίου.

Σύμφωνα με  πληροφορίες  το Συμβούλιο Εφετών Πάτρας με   βούλευμά του παραπέμπει τον κατηγορούμενο να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Εφετειακής περιφέρειας των Πατρών.
Υπενθυμίζουμε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών στο βούλευμά του είχε εισηγηθεί την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της οπλοκατοχής και της παράνομης οπλοφορίας, παρά την εισήγηση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών να μην του απαγγελθεί κατηγορία. Η πλευρά του κατηγορούμενου άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας και η υπόθεση απασχόλησε το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο και απέρριψε τους ισχυρισμούς, συντασσόμενο με την αρχική απόφαση.
Έτσι, τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο Νέο Σούλι στην Πάτρα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 41χρονου, θα αναβιώσουν στο ακροατήριο.