Ανώμαλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονο στο Σκαγιοπούλειο

Η καταγγελία μίας μητέρας ενός 15χρονου στα όρια του αυτισμού σοκάρει. Η Ξ. Κ. (τα πλήρη στοιχεία στην διάθεση της εφημερίδας) μίλησε στην «Γνώμη» γι αυτό που συνέβη στον γιο της ζητώντας να γίνει έρευνα από την αστυνομία καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα κινδυνεύουν και άλλοι: «Την Πέμπτη (9/11) το απόγευμα γύρω στις 6:30 το απόγευμα ο γιος μου 15 ετών (που είναι στο φάσμα του αυτισμού) επέστρεφε από τα Αγγλικά του και λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι, ένας άνδρας γύρω στα 50 τον πλησίασε, τον πήρε αγκαλιά χωρίς καν ο γιος μου να προλάβει να αντιδράσει και αφού άρπαξε το χέρι του παιδιού το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα! Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ευτυχώς μια γειτόνισσα που το άκουσε βγήκε στο μπαλκόνι και του φώναξε και έτσι ο γιος μου  βρήκε την ευκαιρία να φύγει, να μπει στο σπίτι και να με πάρει τηλέφωνο να μου περιγράψει ακριβώς τι συνέβη.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου. Μόλις γύρισα σπίτι πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε καταγγελία και μας είπαν ότι την επόμενη θα πήγαιναν στα δύο καταστήματα για  να λάβουν υλικό από τις κάμερες και να τον εντοπίσουν. Μάλιστα ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει τον γιό μου λέγοντας του να μην ανησυχεί και ότι θα τον πιάσουν! Μέχρι εδώ όλα καλά, χθες όμως που πήγα στο κατάστημα να ρωτήσω αν η αστυνομία ενδιαφέρθηκε για το υλικό από τις κάμερες με ενημέρωσαν πως δεν πήγε κανείς και πως τις καταγραφές τις αποθηκεύουν για χρονικό διάστημα τριών ημερών! Οπως καταλαβαίνετε η καταγγελία μου μάλλον πήγε στο καλάθι των αχρήστων. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Ο γιος μου με το που ανοίγει τα μάτια του το πρώτο που με ρωτάει είναι αν η Αστυνομία πήγε να πάρει το υλικό από τις κάμερες και σήμερα αναγκάστηκα και του είπα ψέματα ότι τις πήρε και μάλλον θα του πω ψέματα ότι τον έπιασαν γιατί είναι τόσο αναστατωμένος που δεν θέλει να πηγαίνει πουθενά μόνος του πλέον»!

Είναι βέβαιο πάντως ότι ο συγκεκριμένος άνδρας θα «χτυπήσει» εκ νέου. Προφανώς πρόκειται για «διαταραγμένο» σεξουαλικά άτομο που θα πρέπει άμεσα να συλληφθεί. Όπως απεδείχθη επιτίθεται ακόμη και σε ανήλικα αγόρια, προφανώς το ίδιο μπορεί να κάνει και σε κορίτσια.