Αντιεμβολιαστές απειλούν τους γιατρούς του Νοσοκομείου! Αφορμή η περιπέτεια υγείας του 48χρονου Αντώνη!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος και υπόδικος (εκκρεμεί η δίκη του όπως είναι γνωστό) Νίκος Αντωνιάδης, τα έβαλε με το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και δη με την Παθολογική Κλινική. Αφορμή η περιπέτεια της υγείας ενός άνδρα 48 χρονών, με πολλά προβλήματα υγείας ο οποίος νοσηλεύθηκε στην Παθολογική, κόλλησε εκεί κορονοϊό, και συγγενικά του πρόσωπα όπως η αδελφή του Αγνή Γκιούρκα με καταγωγή από την Βόρεια Ελλάδα αλλά παντρεμένη και μόνιμος κάτοικος Πατρών, υπέγραψε και τον πήρε στο σπίτι της.

Ο κ. Αντωνιάδης έκανε ανάρτηση, φαίνεται πως ασκήθηκαν και πιέσεις με διάφορους τρόπους και μάλιστα δέχθηκε τα δημόσια συγχαρητήρια της οικογένειας για την βοήθεια που τους παρείχε.

Όπως επεσήμανε ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, «ο άνθρωπος αυτός μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο της Κοζάνης χρόνια τώρα. Με πολλά προβλήματα υγείας (σάκχαρο, αναιμία, νεφρά), εμβολιασμένος με δύο δόσεις, είναι το ένα από τα τρία ορφανά αδέλφια από την Κοζάνη. Η αδελφή του, Αγνή Γκιούρκα, αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Πάτρα λόγω δουλειάς. Πήρε μαζί της τον αγαπημένο της αδελφό για να τον φροντίζει. Και στις 5 Ιανουαρίου χρειάστηκε μία ακόμα εισαγωγή για τον ταλαιπωρημένο Αντώνη. Και από την ώρα εκείνη άρχισε η “προετοιμασία” της Αγνής. Ότι είναι “τελειωμένο χαρτί”, ότι “θα πεθάνει”, “αφήστε τον να πεθάνει εδώ”. Ο διευθυντής της Παθολογικής αυτά !!! Γιατρός !!!

Ασύλληπτα πράγματα !!! Ώσπου μία μέρα, επισκέπτεται τον αδελφό της η Αγνή αλλά αυτή τη φορά δεν την αφήνουν να τον δει. Είχαν, λέει, “ύποπτο κρούσμα” και ο αδελφός της ήταν πλέον και αυτός “ύποπτος”. Του είχαν κάνει, λέει, μοριακό. Και περίμεναν το αποτέλεσμα. Τα ξημερώματα στις 2 χτυπάει το τηλέφωνο της Αγνής. Από το νοσοκομείο. Η καρδιά της χτυπά δυνατά. Την κάλεσαν για να της πουν ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι ο αδελφός της θα μεταφερόταν στην κλινική Covid-19. Στις 2 τα ξημερώματα. Βγήκε το αποτέλεσμα. Εντάξει.

-“Θα τον πάτε μέσα στη νύχτα στην κλινική covid; Θα τον λαχταρήσετε;”, ρωτά έντρομη η Αγνή.

-“Όχι, το πρωί θα τον πάμε”, ήταν η απάντηση.

Αλλά την κάλεσαν στις 2 τα ξημερώματα να της το πουν.

Η Αγνή άλλα πράγματα σκέφτηκε ότι είχαν κατά νου για αυτά τα ξημερώματα, αλλά κρατώ για τον εαυτό μου τη σκέψη της αυτή. Κατευθείαν οξυγόνο. Φυσικά.

Το είπε ο Νίκος Καπραβέλος. Πρωτόκολλο Ε.Ο.Δ.Υ.

Θετικός = οξυγόνο.

Κάτι σαν εκεί στο Αίγιο.

ΧΑΠ = κόβιντ.

Κάτι σαν τον Θάνο Πλεύρη.

Έμφραγμα, καρκίνος, διαβήτης, τροχαίο, ιλαρά, νεφρά, απόπειρα αυτοκτονίας, με συνοδό κόβιντ = θάνατος κόβιντ.

Κάπως έτσι.

Τι; Φαγητό;

Είναι εποχές για σπατάλες;

Αν δεν έστελνε σήμερα φαγητό η Αγνή στο παράρτημα του “ΠΡΙΝΟΥ” στον Άγιο Ανδρέα, ο Αντώνης θα άρχισε να μοιάζει με τα παιδιά στην Αφρική.

-“Να του κάνετε μοριακό, θέλω να τον πάρω σπίτι”, ζητά επιτακτικά η Αγνή από τον “γιατρό”.

Τα ίδια αυτός. “Τελειωμένη υπόθεση”, “τελειωμένο χαρτί”, “θα πεθάνει”, “αφήστε τον να πεθάνει εδώ”.

Προφανώς για να ξεφορτωθεί την Αγνή της είπε ένα “καλά, θα επιληφθώ”, για το μοριακό.

Ο Αντώνης ζητά απεγνωσμένα από την αδελφή του να τον πάρει από εκεί.

Να υπογράψει και να φύγει.

“Αν είναι να πεθάνω όπως λένε, θέλω να πεθάνω σπίτι μου, μαζί σου”…»!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο έγινε επικοινωνία με το Νοσοκομείο ώστε να παραδώσει στην οικογένεια όλα τα δεδομένα του μοριακού τεστ. Μάλιστα έκανε λόγο για «κατασκευαστές» του μοριακού τεστ και ζήτησε επισήμως τα στοιχεία των ανθρώπων που το έκαναν.

Και συμπληρώνει: «Αρχίστε λοιπόν εκεί στον Άγιο Ανδρέα να ετοιμάζετε τα του πρώτου τεστ, κάντε το δεύτερο, δώστε στα αδέλφια τα δεδομένα πρώτα του αρχικού και μετά του δεύτερου, και ετοιμάστε το εξιτήριο. Εκτός, για να μη καθυστερούμε και  να μη ταλαιπωρείστε και εσείς άδικα  (…), μας πείτε ότι το αποτέλεσμα του μοριακού ήταν τελικά …”αμφίβολο” ή “αδιευκρίνιστο”.

Ποιος ξέρει, επειδή κάθε φορά με εκπλήσσετε, μπορεί αυτό να έχει βγει “έτσι κι έτσι”, “ναι και όχι”, “ποιος ξέρει”, και άλλα τέτοια χαριτωμένα που επινοείτε είκοσι μήνες τώρα, όταν “αρνητικοποιείτε” τους ασθενείς, πάντα βεβαίως αφού μπω εγώ στη μέση και αρχίσω και ζητάω…!  “Γιατρέ”, όπως βλέπεις, απλώς ως “διευθυντή της Παθολογικής” σε αναφέρω, γνωρίζοντας ότι πολύς κόσμος απαιτεί να μάθει ποιος είναι αυτός ο γιατρός που μίλησε κατά αυτό τον άθλιο τρόπο στην αδελφή του Αντώνη. Μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο της Κοζάνης χρόνια τώρα, πάντα με τα ίδια μεγάλα προβλήματα, αλλά πρώτη φορά τους είπαν ότι ο Αντώνης είναι “τελειωμένο χαρτί”.

Τελικά ο Αντώνης μεταφέρθηκε πριν μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Κωνσταντίνο Κούκιο, και σε αυτή την περίπτωση τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Ουδέποτε κάποιος γιατρός είπε ότι ο ασθενής είναι «τελειωμένος» όμως ενημέρωσε τους συγγενείς του για την δυσκολία της περίπτωσης. Σε σχέση με τα όσα ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος ισχυρίζεται, ο κ. Κούκιος παρέπεμψε σε ένα παλαιότερο άρθρο του, στο οποίο είχε μιλήσει για «τρωκτικά που επιτίθενται σε γιατρούς»! Δεν είχε κατονομάσει τον κ. Αντωνιάδη. Δήλωσε όμως συνηθισμένος από τέτοιες επιθέσεις. «Λες και εμείς που υπηρετούμε τον άνθρωπο θέλουμε να τον σκοτώσουμε, γιατί κάτι τέτοιο λέει ο κ. Αντωνιάδης. Αν είναι δυνατόν» ξεσπά ο κ. Κούκιος.

Οι απειλές!

Κάποιος συγγενής ή φίλος του ασθενούς (όχι η αδελφή του) δεν στάθηκε μόνο σε ευχαριστίες στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη ο οποίος ανέδειξε το θέμα. Εφθασε σε σημείο να απειλεί γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής. Με σχόλιο που έκανε στο facebook κάτω από την ανάρτηση του υπόδικου δικηγόρου. Απεκάλεσε το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» «κολαστήριο covid” ενώ τόνισε πως «από εκείνον δεν την γλιτώνει κανείς».

Δεν είναι η πρώτη φορά που γιατροί απειλούνται από αντιεμβολιαστές. Πρόσφατα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου είχε δηλώσει: «Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνομωσία»! Να θυμίσουμε ότι η κυρία Μαστοράκου είχε αναφερθεί και στις νομικές απειλές που δέχονται συνάδελφοί της σε όλη τη χώρα: ««Είναι ακραίες οι συμπεριφορές- ζητούν ακραία πράγματα, αμφισβητούν τους θανάτους από covid ζητούν εκταφές και απειλούν με μηνύσεις και αγωγές τους γιατρούς. Αυτό που φαίνεται είναι να έχει στηθεί μία βιομηχανία σε βάρος γιατρών. Οι δικηγόροι που εμπλέκονται είναι από όλη τη χώρα. Υπάρχουν απειλές μηνύσεων και ζητούν επαλήθευση ευρημάτων των Νοσοκομείων. Είμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Ευτυχώς έχουν ενεργήσει οι Δικαστικές Αρχές βάζοντας κάποιο φρένο. Εμείς ζητάμε να υπάρξει προστασία του ιατρικού κλάδου. Ζητάμε ακαταδίωκτο με την έννοια της προστασίας της επιστημονικής αλήθειας».