Ανδρέας Μικρούτσικος: «Φοράς μίνι και βλέπω παραπέρα»

Μια αμήχανη στιγμή στο 2ο Tv Queen Live έμελλε να προσφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και τους καθηγητές του ριάλιτι του OPEN που βρίσκονταν στο πλάι του. Κι αυτό καθώς ο έμπειρος παρουσιαστής θέλησε να κάνει ένα σχόλιο σε μια διαγωνιζόμενη που προκάλεσε την άμεση αντίδραση όλων.

«Μια τελευταία παρατήρηση! Μπράβο στο καινούργιο πλατό. Εκτός των άλλων, βλέπω που γυαλίζει και εσύ που φοράς μίνι, βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπω εδώ και εκεί. Μα είναι απίστευτο αυτό! Μην με πλησιάζετε! Μην με πιάνεις, μην με πλησιάζεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και καθηγητής της σχολής για παρουσιάστριες απευθυνόμενος στην 28χρονη Μαριαλένα Βούλγαρη.

«Βρε Ανδρέα» αναφώνησε αμέσως η οικοδέσποινα του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου με τον Παντελή Τουτουντζή να δυσανασχετεί επίσης και να επισημαίνει «παιδιά, δεν το πιστεύω! Μα είναι δυνατόν;».

«Μη λες ανοησίες, Ανδρέα! Έλα τώρα» συνέστησε, με τη σειρά της, η Κατερίνα Γκαγκάκη στον… διπλανό της, Ανδρέα Μικρούτσικο με την παρουσιάστρια του Tv Queen να επιχειρεί να ξεπεράσει την ευρύτερη αμηχανία υπογραμμίζοντας «μες στην ψυχή μας να βλέπεις».