Ακινητοποιημένα τα ταξί από σήμερα έως και την Πέμπτη

Aπό σήμερα Δευτέρα 4/12/2023, τραβούν χειρόφρενο και στην Πάτρα οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, συμμετέχοντας στις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την Πέμπτη, που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Στο πλαίσιο της απεργίας αυτής δεν θα γίνουν και οι μεταφορές μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικής αγωγής στα σχολεία της Πάτρας, αλλά και της Αχαΐας για τις περιπτώσεις των απομακρυσμένων χωριών της ορεινής Αχαΐας.

Σε σχετική ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 2-12-2023, αποφάσισε τους τρόπους αντίδρασης, κατά τη διάρκεια της απεργίας.

1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-12-2023 και ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣΝΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή (θα παρευρίσκεται και ο φοροτεχνικός του Σωματείου μας)

2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5-12-2023 θα γίνει μετάβαση με πούλμαν στην ΑΘΗΝΑ, ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί μαζί με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες και την τοπική μας Ομοσπονδία ΟΕΒΕΣΝΑ.

Συνάδελφοι η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στο κατάπτιστο φορολογικό νομοσχέδιο που μας εξαθλιώνει και θα μας οδηγήσει στον αφανισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν 9 το πρωί από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γιάννη Ρίτσου. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν στα μέλη της διοίκησης του Σωματείου. Επίσης οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δηλώσουν περιφρούρηση να επικοινωνήσουν με την διοίκηση του Σωματείου».