«Αδέσποτα» όπλα προκαλούν τρόμο-Ανάστατοι οι Πατρινοί μετά το περιστατικό με τον πυροβολισμό

Κλίμα ανασφάλειας και έντονης ανησυχίας επικρατεί στους πολίτες μετά το σοβαρό περιστατικό πυροβολισμού που σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε ένα γεμάτο από κόσμο κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην «καρδιά» της Πάτρας.

Ακόμα και αν επρόκειτο για ατύχημα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο κίνδυνος ήταν άμεσος όχι μόνο για τραυματισμό αλλά ακόμα και για τραγικές συνέπειες.
Ο κόσμος έτρεχε ανάστατος ακούγοντας τον πυροβολισμό, με την αίσθηση του τρόμου να είναι έκδηλη, καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος να τραυματιστούν από αδέσποτη σφαίρα…
Το άκουσμα του πυροβολισμού «μούδιασε» τους πάντες όπως και η εικόνα που αντίκρισαν, με τον αιμόφυρτο τραυματία να μεταφέρεται από τους φίλους του σε όχημα, με τις κηλίδες του αίματος στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου να θυμίζουν σκηνικό από ταινία!
Μπορεί τα χειρότερα να απετράπησαν καθώς ο νεαρός άνδρας που τραυματίστηκε από τη σφαίρα στο μηρό (φέρει διαμπερές τραύμα) νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο.
Όμως, τι θα συνέβαινε εάν η σφαίρα καρφωνόταν σε άλλο σημείο του σώματος του θύματος και έκοβε το νήμα της ζωής του; Αλλά κι εάν η σφαίρα τραυμάτιζε κάποιον από τους πελάτες ή ακόμα και τους εργαζόμενους του καταστήματος διαπερνώντας το πατάρι;