Αγωνία για 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας

Η μαθήτρια παραμένει στο νοσοκομείο μετά την πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμενε στη Λάρισα. 

Το εν λόγω περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 17 Μαϊου του 2023 στη Λάρισα, με την πτώση 13χρονης από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στη συνοικία των Αγίων Σαράντα, είχε σοκάρει όλη την πόλη.

Η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε τραυματισμένη στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, ενώ ο πατέρας της τρέχοντας να την προλάβει, έπεσε στις σκάλες και έσπασε το πόδι του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Η 13χρονη κατά την πτώση της έπεσε αρχικά στην τέντα του δευτέρου ορόφου που ουσιαστικά την έσωσε καθώς μειώθηκε η ορμή της καθόδου της προς το έδαφος. Νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα. Η κατάστασή της σήμερα είναι σταθερή και βρίσκεται ακινητοποιημένη λόγω των καταγμάτων της.

Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς οι θλάσεις που φέρει σε συκώτι και πνεύμονα χρειάζονται χρόνο για να αντιμετωπισθούν, ειδικά η δεύτερη.