Αγρίνιο: Επίθεση με μαχαίρι-«πεταλούδα» σε 16χρονο

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο έφηβοι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου σε ένα περιστατικό με σοβαρές προεκτάσεις καθώς ο δράστης της επίθεσης φοιτά στο ίδιο σχολείο με τα θύματα, κατά πληροφορίες από τοπικά μέσα. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, όταν ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, που βρίσκονταν κοντά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, δέχθηκαν – όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του 16χρονου – απρόκλητη επίθεση.

Ο  δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι  τύπου «πεταλούδα», με αποτέλεσμα να τραυματίσει  τον 16χρονο ο οποίος για να σωθεί μπήκε σε καφετέρια της περιοχής και κρύφτηκε με τον φίλο του στην τουαλέτα έως ότου να φτάσει  η αστυνομία στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 16χρονου ανέφερε πως το παιδί του θα μπορούσε να είχε την τύχη του δολοφονημένου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αφού από τύχη το μαχαίρι δεν τον βρήκε σε κάποιο ζωτικό σημείο: «Θα μπορούσε να είχε βρει αρτηρία ο δράστης και τώρα το παιδί μου να ήταν νεκρό από αιμορραγία. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι επιθέσεις με μαχαίρι, κάποιος θα πρέπει να παρέμβει και να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά τα δολοφονικά περιστατικά».