Σα08082020

ΑνανέωσηΠα, 07 Αυγ 2020 10am

Κατερίνη: Ξηλώνουν τα παγκάκια από τις πλατείες

Δραστικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο συνωστισμού που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες, και παρά τις συστάσεις για τον κορωνοϊό, παίρνει ο δήμος Κατερίνης. Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, από το πρωί συνεργεία του Δήμου Κατερίνης απομακρύνουν όλα τα παγκάκια από τις πλατείες της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, και για να αποφευχθούν τα ίδια φαινόμενα σε πλατείες, πάρκα, αύλειους χώρους σχολείων, σε ανοιχτούς χώρους άθλησης κ.α., διαρκώς κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας προβαίνουν σε συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, αναφέρεται σε ανάρτηση του δήμου Κατερίνης στο Facebook.
«Καλώ τους δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που ανακοινώθηκαν. Με τη συνεργασία όλων μας, στόχος είναι να λειτουργήσουν τα μέτρα που λαμβάνουμε όλοι από κοινού συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.