Τε09302020

ΑνανέωσηΤε, 30 Σεπ 2020 2pm

Πάτρα: Αυτοσχέδιοι οίκοι ανοχής - Ο κορωνοϊός έφερε τα πάνω-κάτω

Το «λουκέτο» που μπήκε και στους οίκους ανοχής λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, πρόσφερε ακόμη μεγαλύτερο έδαφος στις πάσης φύσεως «επαγγελματίες», που κάνουν τις τελευταίες μέρες «χρυσές δουλειές».

Επιπλέον, όμως, έδωσε και την ευκαιρία σε περισσότερες γυναίκες και περισσότερους άνδρες να μετατρέψουν τα διαμερίσματα τους σε μικρούς, αυτοσχέδιους, κι εννοείται παράνομους οίκους ανοχής, που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια.

Επαγγελματίες, «πεταλουδίτσες» του έρωτα, φοιτήτριες, τρανς, ακόμη και γυναίκες της διπλανής πόρτας, έχουν ριχτεί με αξιώσεις στη μάχη της προσέλκυσης πελατών για σεξ, με σκοπό να κερδίσουν κι αυτούς της λεγόμενης «παλιάς σχολής», που προτιμούν παραδοσιακά τους κανονικούς οίκους ανοχής, καλύπτοντας έτσι το κενό που έχει προκύψει από τη μη λειτουργία τους.

Διότι, αφότου αυτοί έκλεισαν, και οι συγκεκριμένοι πελάτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν στους κρυφούς οίκους ανοχής, καθώς το «λουκέτο» στους πατροπαράδοτους «ναούς» του έρωτα φαίνεται ότι θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πολλοί αυτοί που δεν καταλαβαίνουν από μέτρα προστασίας κατά του ιού.

 

Επόμενο είναι και στο διαδίκτυο να γίνεται ο σχετικός χαμός, με τις αγγελίες στις «ροζ» ιστοσελίδες να δίνουν και να παίρνουν. Και από μια πρώτη ματιά σ’ αυτές, καταλαβαίνει κανείς ότι οι νόμιμοι οίκοι ανοχής μπορεί να έκλεισαν, αλλά οι αυτοσχέδιοι δουλεύουν στο… φουλ.

Ενδεικτικά, σε μια αγγελία, μια μελαμψή καλλονή που λέει ότι είναι από τη Βραζιλία, αναφέρει τα εξής: «Είμαι πολύ κ….α και αισθησιακή στο κρεβάτι τα κάνω όλα και βρίσκομαι στην Πάτρα με προσωπικό χώρο στο κέντρο. Αν θες να περάσεις καλά, δοκίμασε με».

Σε μια άλλη αγγελία διαβάζουμε: «Είμαι ενεργητικός, διακριτικός κι διαθέσιμος για παιχνίδι. Χώρος υπάρχει, διάθεση, καθαριότητα,  εχεμύθεια, σοβαρότητα, εννοούνται. Μόνο για κυρίους που ξέρουν τι ζητούν».

Ο κορωνοϊός αποδεικνύεται ότι έφερε τα πάνω – κάτω και στην τοπική αγορά του σεξ, αλλάζοντας όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και φυσικά εγκυμονώντας νέους κινδύνους, σε μια περίοδο επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.