Σα08082020

ΑνανέωσηΠα, 07 Αυγ 2020 10am

Πατρινή μήνυσε για ξυλοδαρμό τον δικηγόρο σύζυγό της

Την αποκάλυψη έκανε ο συνδικαλιστής και Πρόεδρος του Σωματείου «Ιπποκράτης» στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» Κώστας Πετρόπουλος στο facebook! Εγραψε στην προσωπική του σελίδα πως γνωστός δικηγόρος της Πάτρας κατηγορήθηκε από την σύζυγό του για ξυλοδαρμό και μάλιστα του έχει υποβληθεί και μήνυση! Ο κ. Πετρόπουλος έκανε λόγο για μεγαλοδικηγόρο των Πατρών, χωρίς όμως να «φωτογραφίσει» ή να δώσει άλλα στοιχεία για το σε ποιον αναφέρεται!

Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, και αν τελικά αυτή θα φθάσει στα Δικαστήρια. Όμως το γεγονός συζητείται ήδη σε νοσοκομειακούς χώρους (με τους οποίους έχει άμεση σχέση ο κ. Πετρόπουλος) αλλά και σε δικαστικούς, καθώς όπως λέει και ο λαός «η Πάτρα είναι μικρή και όλα μαθαίνονται»!

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ δικηγόρου και συζύγου, αφού ο ίδιος είναι προφανώς πως θα επικαλεστεί την αθωότητά του στην συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν γνωρίζουμε καν λεπτομέρειες για το αν ο τσακωμός είχε τόσο σοβαρή προέκταση όπως ισχυρίζεται στην μήνυσή της η σύζυγος ή αν ο τσακωμός ήταν περισσότερο λεκτικός!

Επίσης δεν γνωρίζουμε αν και στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά μεταξύ του ζευγαριού, οπότε και η γυναίκα «αγανάκτησε» και προέβη στη μήνυση. Επειδή όμως… πολλά έχουν δει τα μάτια μας να συμβαίνουν μεταξύ ζευγαριών (τα οποία ζευγάρια πολλές φορές στο τέλος τα βρίσκουν και… ούτε γάτα ούτε ζημιά) περιοριζόμαστε στην αναφορά της δημόσιας καταγγελίας του γνωστού συνδικαλιστή. Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε… ούτε τον λόγο για τον οποίον ο κ. Κώστας Πετρόπουλος προέβη σε μία τόσο σοβαρή και μάλιστα δημοσίως, καταγγελία!