Τε09302020

ΑνανέωσηΤε, 30 Σεπ 2020 2pm

Πορνό: Ψάχνουν… ταλέντα στην Πάτρα

Μέρες δόξας γνωρίζει όπως φαίνεται το ελληνικό πορνό, με τις εταιρείες και τις σχετικές παραγωγές να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Αφότου αρκετές Πατρινές και Πατρινοί πέρασαν πρόσφατα από οντισιόν του είδους στην Αθήνα, μια νέα αγγελία που απευθύνεται σε όσες και όσους επιθυμούν από την αχαϊκή πρωτεύουσα να κάνουν πορνό, έκανε τις τελευταίες μέρες την εμφάνιση της στο διαδίκτυο και μάλιστα πολλά υποσχόμενη.

«Είσαι νέα, ευπαρουσίαστη και χωρίς ταμπού; Σου αρέσει το σεξ και θες να βγάζεις βίντεο τις συνευρέσεις σου, και πάνω απ όλα να πληρώνεσαι; Τότε είσαι στο σωστό post», διαβάζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Αυτός είναι ο πρόλογος,  με μια ακόμη εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό να ρίχνει τα δίχτυα της και στην Πάτρα, επιχειρώντας να «ψαρέψει» καλλίγραμμες κοπέλες που δεν έχουν ενδοιασμούς στο να πρωταγωνιστήσουν σε καυτές σκηνές «ροζ» φιλμ που θα βγουν στον …αέρα μιας άλλης χώρας, εκτός Ελλάδας.

Στην αγγελία επισημαίνεται ότι η αμοιβή είναι εφάπαξ και είναι προϊόν διαπραγμάτευσης, ενώ δίνεται και υψηλό ποσοστό από τα κέρδη της ταινίας.  «Δίνεται αμοιβή εφάπαξ κατόπιν συνεννόησης, συν 70% από τα κέρδη της ταινίας σου εφ’ όρου ζωής» αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την επισήμανση ότι οι ταινίες προβάλλονται σε Γερμανία και Αμερική. «Οπότε δε χρειάζεται να φοβάσαι μήπως και σε αναγνωρίσουν», προστίθεται με νόημα.

Τα απαιτούμενα προσόντα

Όσο για τις ενδιαφερόμενες, εκείνο που πρέπει να κάνουν είναι να στείλουν μια φωτογραφία τους, κατά προτίμηση selfie. «Για τα έξοδα μεταφοράς, μη σε απασχολεί. Είναι όλα καλυμμένα από εμάς όπως και η διαμονή και διατροφή σου για τις μέρες των γυρισμάτων» διευκρινίζεται, και αφού δίνεται η ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας, η αγγελία καταλήγει με την προτροπή: «Ξεκίνα να βγάζεις τα λεφτά που πάντα ονειρευόσουν, κάνοντας αυτό που πάντα αγαπούσες!».

Τώρα πώς είναι δυνατόν αυτό που πάντα αγαπούσε κανείς να είναι οι ταινίες πορνό, αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση.