Πε07092020

ΑνανέωσηΤε, 08 Ιουλ 2020 5pm

Η Πατρινή Σίλια Ευαγγέλου, μπήκε θριαμβεύτρια στο σπίτι του GNTM

Το Greece’s Next Top Model βρίσκεται ήδη στον αέρα δύο εβδομάδες τώρα, και έχουμε δει και αρκετά εντυπωσιακά κορίτσια μέχρι στιγμής. Οι οντισιόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και εμείς έχουμε πολλά ακόμη να δούμε. Μπορεί να μας εντυπωσίασαν ήδη αρκετά μερικές κοπέλες, όμως υπάρχουν και κάποιες που δεν έχουμε δει ακόμη και βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι του GNTM.

Μία από αυτές μάλιστα πέρυσι συμμετείχε στα καλλιστεία, τα οποία επέστρεψαν στους δέκτες μας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί να έχασε τον τίτλο από την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία λίγο πριν είχε εμφανιστεί στο GNTM, όμως η αποτυχία της αυτή δεν τη βγήκε σε κακό. Η 24χρονη καλλονή συνέχισε στον χώρο της μόδας παράλληλα με τις σπουδές της (σπουδάζει παιδαγωγικά) και λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία πήρε μέρος στις οντισιόν του GNTM 2.

Η Σίλια Ευαγγέλου  όχι μόνο πέρασε στο bootcamp, αλλά είναι και μία από τις  κοπέλες που έχουν μπει στο σπίτι του GNTM. Η Σίλια Ευαγγέλου είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,84 και είναι ένα από τα κορίτσια που βρίσκονται ήδη μέσα.