Δε07132020

ΑνανέωσηΠε, 09 Ιουλ 2020 2pm

15 συμπεριφορές που ξενερώνουν τρομερά

Αναρωτήθηκες ποτέ τι πήγε στραβά σε ένα ραντεβού; Είναι λίγο περίεργο να ρωτήσεις κάποιον που τον ξέρεις τόσο λίγο (και δεν τον αγαπάς τόσο πολύ) για το τι τον ξενέρωσε. Κάποιες αισθηματικές κομεντί σου δίνουν μια ιδέα για το τι πάει λάθος, αλλά στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και έχουν διαφορετικές παραξενιές. Παρακάτω, ένα ποτ-πουρί του τι να μην κάνεις.

Μήπως είσαι εντελώς στον κόσμο σου;
Κοιτάς τριγύρω, ακούς τα μισά από αυτά που σου λέει και συνέχεια κοιτάς το κινητό. Δεν το λες και ευγενικό.

Περιφρονείς τα πάθη του;
Εντάξει, ούτε σε εμάς αρέσει το αγωνιστικό μπριτζ, αλλά δεν θα κοροϊδέψουμε κιόλας. Καλό παιδί να ‘ναι.

Παίζει το ματάκι σου
Τόσο πολύ δεν μπορούσες να αντισταθείς στο γκομενάκι που πέρασε ή θέλεις να το παίξεις και λίγο ιστορία. Ό,τι από τα δύο και να θες, είναι ανώριμο απεχθές και επονείδιστο.

Βάζεις τοίχο
Το πας τοίχο τοίχο και δεν σε πέτυχε ποτέ. Ανοίξου λίγο, μην είσαι ένα συναισθηματικό στρείδι. Δεν θα σε θεωρήσει αδύναμο άνθρωπο αν πεις ότι έκλαψες στο Up. Θα σε θεωρήσει νορμάλ.

Ώστε πήγατε για μπιλιάρδο και κέρδισες. Άρχισε να φουσκώνει το στέρνο σου από υπερηφάνεια λες και ανακάλυψες το σωματίδιο Higgs. Ή έχασες και άρχισες να κατηγορείς την στέκα, το συμπαίκτη σου, τα πλακάκια και το πολύφωτο. Όχι, και τα δύο είναι συμπεριφορά εννιάχρονου.

Είσαι κτητικός/-ή
Αγριοκοίταξες κάποιον από το προσωπικό επειδή τόλμησε να ρίξει το βλέμμα στο ραντεβού σου; Τα μισά να μου ‘λεγε.

Είσαι απαισιόδοξος-/η
Δεν είναι πάντα κακό αν και το άτομο που έχετε βγει μαζί είναι τέτοιος. Αλλά αν το παρακάνεις με όλα αυτά που σε ενοχλούν, νισάφι πια, σταμάτα τη γκρίνια.

Είσαι κουτσομπόλης/-α
Αν κατάφερες να κουτσομπολέψεις στο πρώτο ραντεβού, τι να σου πούμε, μπράβο σου. Που βρήκες θέμα να κουτσομπολέψεις με κάποιον που ξέρεις λίγες ώρες; Αν πάλι άρχισες να γίνεσαι κακοπροαίρετος με κοινούς σας γνωστούς, είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς να είναι καλός φίλος και να σε σιχαθεί.

Δεν είναι κακό να είσαι σκέτο «ταπεινός» ή σκέτο «χαμομηλάκι» και τα δύο μαζί όμως, όχι, δεν, μη.

Δεν συζητάς
Φιλενάδε/-α αν δε μπορείς να διατηρήσεις την κουβέντα σε ένα επίπεδο και αρχίζεις να μιλάς για μπάλα ή τα τελευταία προϊόντα contouring, στέλνεις τα λάθος σήματα.

Είσαι αντιρρησίας συνείδησης
Σε όλους αρέσει να κάνουν το δικηγόρο του διαβόλου – δεν θα είχε και νόημα μία κουβέντα όπου συνέχεια θα ακουγόταν το «Ναι, έχεις δίκιο». Όταν όμως η ίδια διαφωνία ξεπερνάει το δίωρο, υπάρχουν θεματάκια.

Είσαι attention whore
Αν κάθε σου πρόταση ξεκινάει το με το «Εγώ…» τότε μάλλον Εσύ, έχεις πρόβλημα.

Δεν είσαι και η επιτομή του σεβασμού
Για να βγείτε και δεύτερο και τρίτο ραντεβού πρέπει δυνητικά να μπορεί να σε γνωρίσει σε φίλους και οικογένεια. Αν δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, ίσως να μη μπει στον κόπο.

Είσαι λίγο προσκολλημένος/-η
Αυτό συμβαίνει μετά το τρίτο ραντεβού (ελπίζουμε). Αν ξινίζεις επειδή θέλει να βγει για ένα ποτό με τους συναδέλφους του, χωρίς εσένα, είσαι λίγο παράλογος/-η.

Από τελεσίγραφα πώς πας;
Κάθε φορά που ξενερώνεις κάνεις σαν ένας άλλος Al Pacino στο Σημαδεμένο; Αν ήξερες πόσο ξενερώνει αυτό τον κόσμο και ότι δεν είσαι ο Al Pacino, δε θα το έκανες.