Σα05302020

ΑνανέωσηΔε, 25 Μαϊ 2020 11pm

ΠΑΤΡΑ: «Πέθανε» τη γυναίκα του για να ζητήσει δανεικά από Υποψήφιο φίλο του!!

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς πολλά ευτράπελα και εξωπραγματικά αιτήματα επίδοξων ψηφοφόρων, σε προεκλογικές περιόδους, αλλά αυτό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι δεν έχει προηγούμενο !!

Δήθεν ψηφοφόρος από χωριό της Αχαϊας, τηλεφώνησε κλαίγοντας σε παλιό φίλο του και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, για να του ζητήσει οικονομική βοήθεια επειδή δεν είχε χρήματα να …θάψει τη γυναίκα του που, όπως του είπε, πέθανε χθες μόλις 46 ετών!

Εμβρόντητος ο υποψήφιος τον ρώτησε πώς και γιατί, για να λάβει την απάντηση ότι η «άτυχη» 46ρονη υπέστη λοίμωξη και δεν πρόλαβαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο υποψήφιος προσφέρθηκε αμέσως να τον συναντήσει για να του δώσει χρήματα και έδωσαν ραντεβού σε κεντρική πλατεία της Πάτρας.

Αλλά μέσα στη θλίψη του, ο «χήρος» δεν παρέλειψε να κάνει το λάθος να ρωτήσει τον υποψήφιο …πώς πάει η προεκλογική περίοδος, βάζοντάς τον σε υποψίες. Έτσι ο δεύτερος σκέφτηκε να επικοινωνήσει με άλλους συγχωριανούς του πρώτου, για να μάθει περισσότερα για την… κηδεία! Και τότε «έπεσε» απ’τα σύννεφα πληροφορούμενος ότι ο …συγκεκριμένος έχει «μπήξει» με δανεικά κι αγύριστα δεκάδες φίλους και γνωστούς, πάντα με το ίδιο ψέμα ότι δήθεν πέθανε η γυναίκα του, η οποία, ωστόσο, ευτυχώς, ζει και βασιλεύει!!!

Ο υποψήφιος τον έβαλε στη θέση του…

Ο υποψήφιος τηλεφώνησε ξανά στο «εξυπνάκια» και του ζήτησε να μάθε ποιο ήταν το Γραφείο Τελετών ώστε αντί να του δώσει λίγα χρήματα, να αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ίδιος τα έξοδα της κηδείας της γυναίκας. Και τότε ο φίλος συγχωριανός άρχισε τα… «όχι», «δεν χρειάζεται», «λίγα χρήματα μόνο δως μου» και διάφορα τέτοια, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να του ξεκαθαρίσει ότι δεν …πέφτει σε παγίδες και ότι είναι ντροπή του που στο μακάβριο ψέμα του για να πετύχει το σκοπό του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την ανυποψίαστη σύζυγό του!