Δε06012020

ΑνανέωσηΚυ, 31 Μαϊ 2020 7pm

Eurovision 2019: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές

Μετά από τη νίκη της Nettaαπό το Ισραήλ στη Λισαβόνα πέρυσι, ο διαγωνισμός της Eurovision2019 ταξιδεύει φέτος στο Τελ Αβίβ.

Ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της EBU θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές συνεδριακό κέντρο ExpoTelAviv. Ο πρώτος ημιτελικός που μας ενδιαφέρει και πιο πολύ, αφού σε αυτόν συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος θα γίνει στις 14 Μάϊου με τον δεύτερο να έχει προγραμματιστεί δύο μέρες μετά, στις 16. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει όπως συνηθίζεται Σάββατο, στις 18 Μαΐου. Τα στοιχηματικά siteδεν λείπουν ποτέ από τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού τραγουδιού, έτσι και οι στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα για τις οποίες μπορείτε να μάθετε τα πάντα στο Legalbet.gr, έχουν βγάλει με τη σειρά τους τις αποδόσεις τους για τον διαγωνισμό.

Οι τρεις βραδιές θα παρουσιαστούν από το supermodel BarRefaeli, τον πολύπειρο παραγωγό και παρουσιαστή ErezTal, τον πολύ γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή AssiAzarκαι την ταλαντούχα και ανερχόμενη παρουσιάστρια LucyAyoub, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως YouTuber.

Η ακριβής σειρά παρουσίασης των τραγουδιών θα καθοριστεί από τους παραγωγούς βάσει και των αποτελεσμάτων των δύο ημιτελικών. Καθένας από τους λεγόμενους “BigFive” και τους διοργανωτές έχουν τοποθετηθεί για να ψηφίσουν σε έναν από τους δύο ημιτελικούς. Ισπανία, Γαλλία και Ισραήλ θα ψηφίσουν στον πρώτο ενώ Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο στον δεύτερο ημιτελικό.

Η Ουκρανία η οποία είχε κληρωθεί να συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό απέσυρε τη συμμετοχή της οπότε από τον πρώτο ημιτελικό, 17 χώρες θα διεκδικήσουν 10 θέσεις στον μεγάλο τελικό.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, που μας δίνει και μία καλή πρώτη άποψη για το ποιες συμμετοχές αναμένεται να ξεχωρίσουν, έχουμε αρχικά τους ημιτελικούς από τους οποίους θα προκριθούν στον τελικό 10 χώρες από τον καθένα. Από τον πρώτο ξεχωρίζουν Κύπρος και Ελλάδα, οι οποίες με 1.03 και 1.07 αντίστοιχα είναι με το ενάμισι πόδι στον τελικό. Θεωρητικά και απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή, πέρα από τα επτά ισχυρά φαβορί, Σερβία, Βέλγιο, Εσθονία, Πορτογαλία και Πολωνία είναι αυτές που θα παλέψουν για τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια του τελικού.

Παρόμοια κατάσταση συναντάμε και στον δεύτερο ημιτελικό, όπου Ολλανδία, Σουηδία και Ελβετία ξεχωρίζουν ως αδιαφιλονίκητα φαβορί για την πρόκριση, ενώ Δανία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Λιθουανία και Αυστρία φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη για τρία ακόμα εισιτήρια.

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό και τον φετινό νικητή, οι bookmakersδίνουν σαφές προβάδισμα στον DuncanLaurenceαπό την Ολλανδία με 2.50. Από εκεί και πέρα, οι χώρες που κατά τη γνώμη τους μπορούν να απειλήσουν την Ολλανδία είναι οι Ρωσία (7.00), η Ιταλία (8.00), η Ελβετία (8.00) και η παραδοσιακή δύναμη στην EurovisionΣουηδία (10.00). Η Κύπρος μοιράζεται αυτή τη στιγμή την 6η θέση με την Ισλανδία με απόδοση 17.00, ενώ αμέσως μετά συναντάμε την Κατερίνα Ντούσκα με το BetterLove σε απόδοση 25.00.

Εκτός των προκρίσεων και της κατάκτησης προσφέρονται και άλλες στοιχηματικές αγορές οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ο τερματισμός στην πρώτη 10άδα είναι μία από αυτές, ενώ έχουν δημιουργηθεί και ζευγάρια όπου μπορούμε να ποντάρουμε στη μία από τις δύο του κάθε ζευγαριού για καλύτερη θέση. Άλλη μία αρκετά συνηθισμένη αγορά είναι και τα γεωγραφικά γκρουπ, όπως τα Βαλκάνια, η Σκανδιναβία και η Βαλτική, όπου καλούμαστε να προβλέψουμε τη χώρα που θα καταλάβει την καλύτερη θέση από κάθε περιοχή.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία γιορτή και έτσι θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Το αν θα στοιχηματίσει κανείς είναι φυσικά προσωπική απόφαση, ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνεται μόνο για διασκέδαση και βέβαια με μέτρο.