Πα06212019

ΑνανέωσηΠε, 20 Ιουν 2019 9pm

Πάτρα: Η «καυτή» υποψήφια με τις ζαρτιέρες!

Είναι ξανθιά και πολύ σέξι, παρά την προχωρημένη ηλικία της, ενώ δεν δείχνει καμία διάθεση να το κρύψει. Το αντίθετο, μάλιστα. Με τον τρόπο της φροντίζει να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ιδιαίτερα σεξουαλική. Έντονα και βαθύτατα πολιτικοποιημένη,  διανύοντας πλέον την έβδομη δεκαετία της ζωής της, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κι εδώ που τα λέμε, άργησε και να το κάνει.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα χρησιμοποιήσει στην προεκλογική εκστρατεία της, έστω και διακριτικά, το εκρηκτικό σεξ απιλ της, που συνοδεύεται από το χαμόγελο της που είναι κι αυτό ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» της.

Όμως, εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως το καλοκαίρι της αρέσει να κάνει μπάνιο γυμνή στη θάλασσα, εννοείται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, φροντίζοντας να βγάζει το μαγιό της όταν ως δεινή κολυμβήτρια που είναι πηγαίνει στα βαθιά.

Επιπλέον λατρεύει και τα σέξι εσώρουχα, ενώ αγαπημένο της ασεξουάρ είναι οι ζαρτιέρες, τις οποίες δεν αποχωρίζεται εύκολα, εφόσον δεν τις φοράει μόνο σε ιδιαίτερες, προσωπικές, στιγμές, αλλά και στην καθημερινότητα  της.

Καθότι για την ίδια οι ζαρτιέρες συνιστούν ό, τι για τις περισσότερες γυναίκες, ένα εύχρηστο και βολικό καλσόν.

 

Θα την ψήφιζαν περισσότεροι άντρες, εάν…

Πάντως, προς άρση πιθανών παρεξηγήσεων, να διευκρινίσουμε ότι δεν τις επιδεικνύει και σε κοινή θέα (αυτό δα έλειπε), καθώς είναι το γοητευτικό μυστικό της, το οποίο έχει μοιραστεί, ωστόσο, με δικούς της ανθρώπους.

Κατεβαίνοντας στις εκλογές, αναμένεται ότι θα κάνει και τις ανάλογες παρεμβάσεις, προεκλογικού χαρακτήρα, που θα γίνονται με βάση την υψηλή μόρφωση της και την καλλιέργεια της, χωρίς φυσικά κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο.

Όμως, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν ο αντρικός πληθυσμός γνώριζε την αδυναμία της στις ζαρτιέρες και την έβλεπε να τις φοράει, θα αποσπούσε ψήφους ακόμη και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων και εντελώς διαφορετικής ιδεολογίας από τη δική της! Αμφιβάλλει κανείς;