Πε07092020

ΑνανέωσηΤε, 08 Ιουλ 2020 5pm

Τον 54ο Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα 106

Με πανηγυρικό τρόπο το απόγευμα  της Κυριακής 3ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εύρεση του 54ου Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε συγκινήσεις, εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα  στα πληρώματα προσδίδοντας  ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα και κλείνοντας το φετινό συναρπαστικό παιχνίδι.

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα  106  με θέμα «Αρλεκίνοι» και υπεύθυνους τους Ανδρέα και Μιχαήλ Ασημακόπουλο,  μετά από έντονο ψάξιμο που είχε διάρκεια 1ώρα.

Τον Κρυμμένο Θησαυρό, βρήκαν οι νικητές στο κτίριο Κ1 των παλαιών Σφαγείων, όπου θα φιλοξενήσει τον πολυχώρο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού και του Καραγκιόζη και που σύμφωνα με την μελέτη θα στεγαστεί το διοικητήριο.

Ο εναρκτήριος γρίφος της έναρξης του κυνηγιού για την εύρεση του 54ου Κρυμμένου Θησαυρού δόθηκε με εικόνα, που γνωστοποιούσε την εξαφάνιση του Θησαυρούλη, της μασκότ του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που καλούνταν οι κυνηγοί να βρουν.

Χρησιμοποιώντας τα κεφαλαία γράμματα της εικόνας έπρεπε να συλλέξουν 9 κύβους από 9 τοποθεσίες, που τους παρέπεμπαν οι λέξεις με τα κεφαλαία γράμματα και να σχηματίσουν 6 παζλ που τους οδηγούσαν στο Καρναβάλι, στον Καραγκιόζη, στη μακέτα της μελέτης για τον καρναβαλικό πολυχώρο, στη Μασκότ-Θησαυρούλη, στο κτίριο Κ1 που ήταν κρυμμένος και στη σωστή σειρά προκειμένου να βρεθεί το κλειδί για να ανοίξουν κτίριο.

Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ξέφρενο κέφι και χαρούμενη καρναβαλική διάθεση, που απέδειξαν ότι διέθεταν με το παραπάνω τα συμμετέχοντα πληρώματα και κυρίως το πλήρωμα 106. Με τον πιο συναρπαστικό και ευφάνταστο τρόπο λοιπόν έπεσε η αυλαία του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε πλήθος συγκινήσεων και εμπειριών στους κυνηγούς αλλά και στον κόσμο που παρακολούθησε αρκετές δράσεις του.