Κυ08202017

ΑνανέωσηΚυ, 20 Αυγ 2017 6am

Έκαναν σεξ… στο παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη στην Πλαζ

Όλα συνέβησαν στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου… πάνω στο παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη! Το ζευγάρι ήταν «ξαναμμένο», αποφάσισε να ερωτοτροπήσει και επειδή υπήρχε κόσμος και ίσως κάποιοι να τους έβλεπαν (και προφανώς δεν θα είχαν και αυτοκίνητο) αποφάσισαν να «δοκιμάσουν» την…. Ερωτική φωλιά του παρατηρητηρίου που χρησιμοποιείται από τους ναυαγοσώστες για να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στην θάλασσα.

Έτσι και οι δύο ανέβηκαν πάνω και άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις. Όπως φαίνεται στο βίντεο η κοπέλα ακουμπούσε με τα χέρια στο κάγκελο και είχε θέα… προς την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, ενώ ο άνδρας ήταν όρθιος. Φυσικά έριχνε που και που κάποιες ματιές, όμως δυστυχώς για εκείνους… ακουγόντουσαν κάποιοι ήχοι,. Έτσι διερχόμενοι από το σημείο κατάλαβαν αμέσως τι συμβαίνει και κάποιος… βιντεοσκόπησε την σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο!

Στο σημείο υπάρχει ένας προβολέας, όμως δεν «κοιτάζει» προς το παρατηρητήριο κι έτσι το ζευγάρι μπορούσε να κάνει την δουλειά του… χωρίς πρόβλημα!

Και φυσικά όταν ολοκλήρωσαν κατέβηκαν… με άνεση από το παρατηρητήριο, φανερά ικανοποιημένοι και από το ότι πίστευαν πως… δεν τους είχαν δει! Που να ήξεραν πως… μέχρι και βίντεο τραβούσαν!

Η περιοχή της Πλαζ ανέκαθεν αποτελούσε «ερωτική καβάντζα» για ζευγαράκια! Κυρίως όμως… μέσα σε αυτοκίνητα! Η κάποιες χειμωνιάτικες νύχτες… στο ακρογιάλι (τις ημέρες και τις ώρες που… δεν πατάει άνθρωπος στην περιοχή). Πρώτη φορά όμως πέφτει στην αντίληψη των περαστικών ερωτική συνεύρεση… πάνω στο παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη! Αν μη τι άλλο, αυτό και αν ήταν σεξ… με θέα!