Κυ08202017

ΑνανέωσηΚυ, 20 Αυγ 2017 6am

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Παντρεμένη οδηγός ταξί πιάστηκε από τον σύζυγό της επ’ αυτοφώρω με ταξιτζή!

Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στην Παραλία Πατρών. Αρκετές σύζυγοι οδηγών ταξί τους «ξεκουράζουν» κάνοντας κάποιες ώρες βάρδια, κάποιες εργάζονται ως οδηγοί σε άλλα οχήματα, μόνο που μία, φαίνεται πως εκμεταλλευόταν την έξοδο από το σπίτι… για να δει και τον εραστή της. Ο οποίος ήταν και αυτός ταξιτζής!

Την συγκεκριμένη μέρα η σύζυγος του είχε πει πως «θα βγει μία βόλτα με το ταξί βραδινή ώρα, για μεροκάματο»! Μόνο που δεν ήξερε πως στον σύζυγό της, ήδη είχαν μπει… ψύλλοι στα αυτιά! Εκείνο το βράδυ αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Με άλλο όχημα την ακολούθησε και τελικά… έβγαλε λαβράκι!

Η γυναίκα του όχι μόνο είχε εραστή, αλλά ο εραστής ήταν και συνάδελφό της, τον οποίον προφανώς είχε γνωρίσει στην πιάτσα!

Το παράνομο ζευγάρι συναντήθηκε στην Παραλία, βρήκαν απόμερο και σκοτεινό μέρος και… ξεκίνησαν τα ερωτικά παιγνίδια. Και τότε ο μαινόμενος σύζυγος… έκανε το «ντου»!

Τους έπιασε επ’ αυτοφώρω, έβαλε τις φωνές αλλά δεν γνωρίζουμε αν έπεσε και «μπερντάκι»! Ούτε αν τελικά έγινε αίτηση διαζυγίου από τον μαινόμενο άνδρα.

Το επεισόδιο έγινε viralμεταξύ των ταξιτζήδων. Και ποιος δεν γνωρίζει στις πιάτσες για τον άνδρα και την γυναίκα επαγγελματίες αυτοκινητιστές και το επεισόδιο στην Παραλία Πατρών.