Κυ08202017

ΑνανέωσηΚυ, 20 Αυγ 2017 6am

Μεγάλο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ στην Πάτρα

Από 8 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο της Πάτρας, χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Στο παζάρι βιβλίου Πάτρας οι τιμές των τίτλων είναι το ίδιο χαμηλές με τις τιμές που οι εκδότες διαθέτουν τα βιβλία τους στις μεγάλες εκδηλώσεις των συλλόγων εκδοτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πλατεία Κλαυθμώνος – πλατεία Κοτζιά). Από τις 8 Φεβρουαρίου και στην Πάτρα το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο περιφερειακό Παζάρι Βιβλίου στην Ελλάδα.

Οι τίτλοι των βιβλίων που διατίθενταικατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει  επίσης έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης στο παζάρι, που είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής  τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η τιμή που έχει σημανθεί πάνω σε κάθε βιβλίο με ετικέτα έχει μια έκπτωση σε σχέση με την αρχική του τιμή που όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μεταξύ 70% και 90%.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Σ’ ένα μεγάλο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, ενιαίο για τα βιβλία όλων των εκδοτών, εκτίθενται 150.000 βιβλία, 100 Ελλήνων εκδοτών εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία με τιμές που θα σας εκπλήξουν: θα βρείτε βιβλία και με 0,50 μόνο ευρώ!

Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του Βιβλίου είναι μεγάλες. Στο πρώτο Παζάρι Βιβλίου, οι βιβλιόφιλοι, κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία.

 

Ανοιχτά καθημερινά από 10 πρωί έως 9 βράδυ, Σάββατα από 10 πρωί έως 8 βράδυ, Κυριακές & Αργίες κλειστά.