Δε03012021

ΑνανέωσηΔε, 01 Μαρ 2021 12pm

Ένταλμα σύλληψης και για δεύτερο ηθοποιό – Συμμετείχε σε γνωστές σειρές

.

Ένταλμα σύλληψης για δεύτερο, πολύ γνωστό ηθοποιό φαίνεται να ετοιμάζεται αυτές τις ώρες. Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό κατά συρροή, ακόμη ένα πρόσωπο φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο δεύτερος ηθοποιός συμμετείχε σε δύο πολύ γνωστές σειρές που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Συνάδελφοί του έχουν ήδη ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Όπως υποστηρίζουν, μάλιστα, πρόκειται για ένα ευγενικό παιδί αλλά παράλληλα εσωστρεφή και με κλειστό χαρακτήρα που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Το ίδιο σοκ φαίνεται να έχουν υποστεί και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η σειρά.

Πριν από λίγη ώρα ο δικηγόρος του κατηγορουμένου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο Εμμανουήλ Ροδουσάκης επιβεβαίωσε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τον εντολέα του, ωστόσο επισήμως δεν έχει λάβει κάποια κλήση από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Επισήμως δεν έχει γνωστοποιηθεί τίποτα. Σήμερα συνεργάτες μου μίλησαν με το γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα, όπου μας είπαν ότι έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση σε αστυνομικό τμήμα. Περιμένουμε θεσμικά την κλήση του για να απαντήσουμε ανάλογα με το τι θα δούμε στο κείμενο της μήνυσης, γιατί δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας ώστε να τοποθετηθούμε».