Τε09302020

ΑνανέωσηΤε, 30 Σεπ 2020 4pm

ΔΕΥΑΠ: Η απάντηση για την εκτεταμένη διακοπή νερού σε Ρίο και Καστελόκαμπο

Το νερό νεράκι στην κυριολεξία είπαν σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου κάτοικοι και καταστηματάρχες του Ρίου και του Καστελόκαμπου. Η προγραμματισμένη για σήμερα διακοπή της υδροδότησης από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχετεύσης Πάτρας, ξεπέρασε τα προβλεπόμενα χρονικά όρια - σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ το μεσημέρι επρόκειτο να επανέλθει σταδιακά το νερό - με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα (9.00 μμ) οι περιοχές να παραμένουν δίχως σταγόνα νερού. 

Η υπομονή κατοίκων και καταστημαρχών "χτύπησε" κόκκινο σύμφωνα με καταγγελίες στο tempo24.news. Όπως επισημαίνουν το σημερινό περιστατικό ήταν "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι", καθώς και τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση. Την κατάσταση επιβαρύνει και το γεγονός των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν με την ανάγκη για χρήση νερού να είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ

Στην περιοχή του Ρίου και του Καστελλοκάμπου υπήρχε για σήμερα 3/8/2020 προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.

Λόγω απρόβλεπτου Τεχνικού Προβλήματος η διακοπή ξεπέρασε κατα πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο και η αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής αναμένεται έως τα μεσάνυχτα.