Κυ08092020

ΑνανέωσηΚυ, 09 Αυγ 2020 8am

Ικανοποιητικά εξελίσσεται και το άνοιγμα της πύλης εισόδου επιβατών στο λιμάνι της Πάτρας

Ικανοποιητικά εξελίσσεται και το άνοιγμα της πύλης εισόδου επιβατών, από τα λιμάνια της Ιταλίας. Στο λιμάνι της Πάτρας, καταφθάνουν καθημερινά από την περασμένη Πέμπτη, χιλιάδες επισκέπτες που κινούνται με τα οχήματά τους.

«Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι της Πάτρας προκειμένου να επιθεωρήσει την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο υπουργός τόνισε ότι «τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική» προσθέτοντας «πολύ περισσότερο όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορα μας».

Ο κ. Πλακιωτάκης συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους ενώ κάλεσε τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας.