Δε03302020

ΑνανέωσηΚυ, 29 Μαρ 2020 4pm

Πάτρα: Aκυρώσεις σε ξενοδοχεία και αλαλούμ στα group

Οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία στην Πάτρα σύμφωνα με πληροφορίες είναι γεγονός και ας μην ξεχνάμε πως είναι μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα. Φυσικά αυτό για την Πάτρα είναι ένα δυνατό χτύπημα για την οικονομική της ζωή που περίμενε πως και πως αυτό το τριμήμερο.

Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ακυρώσεις σε ξενοδοχεία και σε αποκριάτικους χορούς.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακυρώνουν το ταξίδι τους και την διαμονή της στην πόλη μας μετά από αυτή της εξέλιξη. Ακυρώσουν γίνονται και στους χορούς που διαργανώνονται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας.

Μια μπερδεμένη κατάσταση επικρατεί και στα καρναβαλικά πληρώματα με αρκετά από αυτά να έχουν ετοιμάσει τις στολές τους, τις οποίες και παρέδιναν στα μέλη τους. Μάλιστα τονίζουν πως οι μοδίστρες είναι απλήρωτες και πολλές άλλες εκκρεμότητες να είναι στον αέρα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να κάνουν μόνοι τους παρέλαση.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΕΑΝΑ: Κανονικά όλα τα καρναβαλικά πάρτι, από τη στιγμή που η πόλη δεν έχει μπει σε καραντίνα δηλαδή να απαγορευθούν οι μαζικές συνάξεις όπως σε γήπεδα, εκκλησιές κτλ, τότε όλα τα καρναβαλικά πάρτι που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν κανονικά.