Τε02262020

ΑνανέωσηΔε, 02 Μαρ 2020 12am

Αίγιο: Θρήνος για 49χρονο επιχειρηματία

Την προσεχή Κυριακή (12 μ.μ) θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 49χρονου αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη - Μάριου Μπομποτσιάρη, που πέθανε αιφνιδίως στην Αμερική όπου διέπρεπε επιχειρηματικά.

Η σορός του θα βρίσκεται από τις 11 το πρωί στη Φανερωμένης Αιγίου, με την οικογένειά του να παρακαλεί αντί λουλουδιών ή στεφανιών, να δοθούν τα χρήματα υπέρ του ΕΚΑΜΕ Αιγίου.
Ο θάνατος του Pete όπως τον αποκαλούσαν φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες του στη Νότια Καρολίνα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας αλλά και της ελληνικής ομογένειας, αφού στην πόλη του Αιγίου δραστηριοποιείται ο αδελφός του Δημήτρης, γνωστός επίσης επιχειρηματίας στον κλάδο της αρτοποιίας, με τη σύζυγό του Ελισάβετ Πίκουλα.
Αυτό που συγκλόνισε τους οικείους του αλλά και πολλούς δικούς του ανθρώπους από την περιοχή, είναι ότι ο εκλιπών έκανε γιορτές μαζί τους στο Αίγιο και αναχώρησε για τις ΗΠΑ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά με την άφιξή του εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά εξέπνευσε από ανακοπή της καρδιάς. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Brown-Wynne Funeral Home του Raleigh και προσφέρθηκαν δωρεές στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
Ο Παναγιώτης - Μάριος Μπομποτσιάρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι -την αγαπημένη του πατρίδα για απόδραση- ενώ μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από 30 χρόνια ασχολούμενος, επιτυχώς, με αλυσίδα εστιατορίων.