Δε06012020

ΑνανέωσηΚυ, 31 Μαϊ 2020 7pm

Νέες ισσοροπίες στη νύχτα της Πάτρας! Η Αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά

Η Ασφάλεια της Πάτρας έχει ήδη την πληροφόρηση για όσες αλλαγές δρομολογούνται στον χώρο της νύχτας. Και φυσικά το «προειδοποιητικό» χτύπημα στο κλαμπ της οδού Γεροκωστοπούλου… δεν θεωρείται τυχαίο! Όλα δείχνουν ότι νέο πρόσωπο επιχειρεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην νυχτερινή ζωή της πόλης με την «προστασία» στα μπαρ και κλαμπ της περιοχής.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ισχυρές διασυνδέσεις ακόμη και με πρόσωπα που κάποτε διαδραμάτιζαν σημαντικό ρόλο στον χάρτη της εγκληματικότητας στην χώρα.

Μάλιστα στην ομάδα του έχει ήδη «προσλάβει» κόσμο, ενώ φαίνεται πως η… «αντίπαλη πλευρά» μάλλον δείχνει να υποχωρεί καθώς ο αρχηγός της, όχι μόνο ζει μία άνετη ζωή, αλλά έχει στρέψει αλλού το επιχειρηματικό του ενδιαφέρον και δείχνει μία τάση απομάκρυνσης από τη νύχτα!

Στην όλη αυτή διαμάχη, εμπλέκονται κι 2-3 ακόμη πρόσωπα τα οποία δηλώνουν πως είναι «ανένταχτοι»! Και πως κάνουν μόνοι τους… δουλειές!

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Αστυνομία είχε πληροφόρηση για τις αλλαγές που επίκεινται στον χώρο της νύχτας ακόμη και τότε που είχε σημειωθεί το επεισόδιο σε χώρο διασκέδασης σε προάστιο της Πάτρας. Τότε που δύο από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της νύχτα είχαν αρπαχτεί, ο νεότερος χτύπησε με μπουνιές τον μεγαλύτερο σε ηλικία και μάλιστα το συμβάν έλαβε τέλος όταν ένα πρόσωπο από τα παλιά… πυροβόλησε στον αέρα για να τους χωρίσει! Όλα αυτά στο εξωτερικό του κέντρου διασκεδάσεως! Η παρέα των ανθρώπων της νύχτας δεν επιθυμούσε με κανέναν τρόπο να προκαλέσει επεισόδιο εντός του καταστήματος, σεβόμενοι τόσο τον ιδιοκτήτη, όσο και τους θαμώνες.

Πάντως και αυτή τη φορά η Ασφάλεια Πατρών δείχνει πως θα επιλέξει τον δρόμο της ηρεμίας! Από την στιγμή που γίνονται συμφωνίες μεταξύ των «ομάδων» και των ιδιοκτητών καταστημάτων, και δεν προκύπτουν ζητήματα εκβιασμών, τότε… δεν υπάρχει και λόγος να δράσει! Γιατί ακόμη και αν προχωρούσε σε συλλήψεις ή προειδοποιητικές ενέργειες, θα έπρεπε να διαθέτει καταγγελίες ή μηνυτήριες αναφορές. Αν όλα είναι συμφωνημένα… τότε δεν υπάρχει και λόγος παρέμβασης.