Δε07132020

ΑνανέωσηΠε, 09 Ιουλ 2020 2pm

"Ουρές" στον σταθμό του ΚΤΕΛ - Στο 10% η αύξηση των επισκεπτών φέτος

Xιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που έφτασαν στην Πάτρα με το ΚΤΕΛ για να απολαύσουν το Καρναβάλι της. Όπως μάθαμε στην πόλη έφτασαν 12.500 επισκέπτες όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις. Φέτος αυξημένη ήταν η ροή από Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα.

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που έφτασαν στην Πάτρα με το ΚΤΕΛ για να απολαύσουν το Καρναβάλι της. Όπως μάθαμε στην πόλη έφτασαν 12.500 επισκέπτες όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις. Φέτος ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η ροή από Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα.

Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μία αύξηση επισκεπτών που αγγίζει το 10% ενώ μέχρι και αυτή την ώρα το ΚΤΕΛ είναι γεμάτο με εκδρομείς που περιμένουν να αναχωρήσουν από την Πάτρα. Σημαντικά αυξημένη ήταν και η κίνηση των οχημάτων προς την Πάτρα για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον σταθμό των διοδίων του Ρίου που έχει στη διάθεσή του τα αυτοκίνητα που ήρθαν στην πόλη είναι κατά 9% περισσότερα από ότι την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, αυξητική τάση και στις διελεύσεις από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Συνολικά από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή από τα διόδια του Ρίου πέρασαν 45.400 οχήματα εκ των οποίων τα περισσότερα την Παρασκευή. Αναλυτικά οι διελεύσεις της Πέμπτη ήταν 7.700, την Παρασκευή 15.500, το Σάββατο 14.600 και την Κυριακή 7.600.

Μεγαλύτερη σε σύγκριση με πέρυσι φαίνεται πως ήταν η κίνηση και στην Γέφυρα από όπου συνολικά το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή πέρασαν 35.000 οχήματα.

Η τάση ήταν ανοδική καθώς, για παράδειγμα την Παρασκευή φέτος πέρασαν 14.500 αυτοκίνητα όταν την αντίστοιχη μέρα πέρυσι είχαν περάσει 13.600. 10% πάνω σε σχέση με πέρσι.  Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μία αύξηση επισκεπτών που αγγίζει το 10% ενώ μέχρι και αυτή την ώρα το ΚΤΕΛ είναι γεμάτο με εκδρομείς που περιμένουν να αναχωρήσουν από την Πάτρα.