Τε06282017

ΑνανέωσηΠε, 29 Ιουν 2017 7am

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνεχίζεται η απεργία - Τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους

Συνεχίζεται η απεργία - Τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους

Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως αποφάσισε ομόφωνα η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Την Πέμπτη κάνουν 24ωρη απεργία και τότε θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να επανεξετάσει τη στάση της.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ θα ψηφιστεί η βελτιωμένη τροπολογία που κατέθεσε εκτάκτως χθες ο Πάνος Σκουρλέτης στην οποία προστέθηκε και η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα να μην υπάρξει όριο ηλικίας στις χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα μετά από διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.

 

Οι παρατάξεις συνεδρίασαν χωριστά μέχρι να ανέβουν οι εκπρόσωποί τους στις 16:00 για να ξεκινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Λαμπάδιασε μηχανή που βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας

Πάτρα: Λαμπάδιασε μηχανή που βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας

Φωτιά ξέσπασε σε μηχανή που βρίσκεται παρκαρισμένη κάτω από πυλωτή πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Γενναδίου και Κανακάρη. Στο σημείο βρέθηκε ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία αμέσως ενημέρωσε την Πυροσβεστική που σπεύδει να επιληφθεί του περιστατικού. Τελικά έσβησε μετά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα μεγάλο έργο στην Πάτρα που θα φέρει αλλαγές στο λιμάνι!

Ένα μεγάλο έργο στην Πάτρα που θα φέρει αλλαγές στο λιμάνι!

Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., σε συνεργασία με τον Λιμένα της Βενετίας και το Υπουργείο Υποδομών της Ιταλίας υπέβαλε πρόταση στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό των Διευρωπαϊκών  Δικτύων Μεταφοράς "Συνδέοντας την Ευρώπη" [C.E.F.]. Ειδικότερα υπέβαλε πρόταση έργων, στο γενικό φάκελο (ανταγωνιστικό),  που αφορούσε τις μεταφορές με τίτλο ΜoS Venice-Patras: Developing and upgrading of the East-Mediterranean MoS link Italy-Greece.

Η πρόταση υπεβλήθη την 07/02/2017 στoν Εκτελεστικό Οργανισμό Καινοτομίας και Δικτύων [INEA] της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία και αξιολόγηση, ανάμεσα σε άλλες τριακόσιες σαράντα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θάλασσα στις Δάφνες και το Προάστειο καθάρισε- Κολυμπήστε ελεύθερα

Η θάλασσα στις Δάφνες και το Προάστειο καθάρισε- Κολυμπήστε ελεύθερα

Η Διεύθυνση Υδάτων Δυτικής Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, σε συνέχεια του από 22/06/2017 Δελτίου Τύπου που εξέδωσε αναφορικά με το περιστατικό βραχυπρόθεσμης ρύπανσης που είχε εντοπιστεί στα σημεία με:

–              Κωδικό GRBW029134112101 της ακτής Δάφνη 1 του Δήμου Πατρέων

–              Κωδικό GRBW029134116101 της ακτής Δάφνη 2 του Δήμου Πατρέων

γνωρίζει ότι από τη διενέργεια πρόσθετων δειγματοληψιών διαπιστώθηκε η επαναφορά της ποιότη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τα σκουπίδια "έκλεισαν" εισόδους καταστημάτων, πεζοδρόμια και δρόμους

Πάτρα: Τα σκουπίδια

"Εκρηκτική" η ατμόσφαιρα στην Πάτρα με σκουπίδια να έχουν "κλείσει" εισόδους καταστημάτων, να έχουν καλύψει πεζοδρόμια και δρόμους, ενώ ο καύσωνας δυναμώνει! Περισσότεροι από 2.000 τόνοι είναι τα σκουπίδια στην Πάτρα που έχουν συγκεντρωθεί μέσα και έξω από τους κάδους σε κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο. Μάλιστα η κατάσταση θα δυσκολέψει καθώς η θερμοκρασία αναεβαίνει και στην Πάτρα και στη Δυτική Ελλάδα φτάνοντας κατά τόπους τους 40 και 41 βαθμούς κελσίου! 

Αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συκγέντρωση έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας ενώ το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει από την Πάτρα πο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ