Τρ01212020

ΑνανέωσηΔε, 20 Ιαν 2020 12pm

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων

«Σε αυτές τις εκλογές μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων» τόνισε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας (ΑΕΕΠ), Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κατά την διάρκεια της σημερινής περιοδείας του συνδυασμού στην Έλληνος Στρατιώτου, την Φαβιέρου και άλλους εμπορικούς δρόμους της ΠάτραW"

Ο Πλ. Μαρλαφέκας αναφέρθηκε στο έργο που παράχθηκε την τελευταία εξαετία λέγοντας: «Εργαστήκαμε σκληρά, με καλή συνεργασία με όλους τους φορείς αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας. Λειτουργήσαμε ενωτικά, συνθέτοντας τις απόψεις και αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, με στόχο να είμαστε ουσιαστικά χρήσιμοι και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας». Όπως επεσήμανε, το Επιμελητήριο προσπάθησε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία να αποτελέσει ασπίδα προστασίας των μικρομεσαίων και μοχλό ανάπτυξης της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας δράσεις που αποσκοπούσαν στην εξωστρέφεια. 

Ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ ζήτησε από τους συναδέλφους του να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να κάνουν την επιλογή τους με βασικά κριτήρια: τα πρόσωπα που μπορούν να διεκδικήσουν λύσεις για τα προβλήματα των μικρομεσαίων και τις προγραμματικές θέσεις κάθε συνδυασμού. «Σας ζητάμε να τιμήσετε με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας και τους 177 άξιους συναδέλφους από όλους τους κλάδους που το απαρτίζουν» υπογράμμισε ο Πλ. Μαρλαφέκας.