Δε09162019

ΑνανέωσηΔε, 16 Σεπ 2019 8pm

Δεν πήρε άδεια η Παναχαϊκή - Ποιες είναι οι κυρώσεις

Σε περιπέτειες μπήκε η Παναχαϊκή, πριν καν αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά στη Super League 2. Σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ που εξέτασε τους φακέλους των “κοκκινόμαυρων” κι άλλων τεσσάρων ομάδων αποφάσισε να μην της δώσει αδειοδότηση αναφορικά με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Superleague 2 για το 2019-2020 καθώς εντόπισε σοβαρές ελλείψεις.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ: ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Η Παναχαϊκή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός τριών ημερών και σε περίπτωση που δεν αλλάξει η απόφαση, τότε θα υποχρεωθεί σε απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών!