Τρ06252019

ΑνανέωσηΔε, 24 Ιουν 2019 3pm

«Έξω» οι Καλαθάς-Μαρλαφέκας-Κουνάβης στο Plan B των μετόχων για την Παναχαΐκή

Από τη πρώτη στιγμή που «έσκασε» η συγκεκριμένη ιστορία, τόνισα πως ο Θέμης Καλαθάς, ναι μεν δείχνει θετικός στο να εμπλακεί στην Παναχαΐκή, αλλά όλα θα κριθούν από το οικονομικό. Από το αποτέλεσμα του διεξοδικού ελέγχου που διεξάγουν οι συνεργάτες του και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί. Εκεί θα κριθεί όλο το παιχνίδι. Μόνο τότε θα ξέρει τι θα χρειαστεί να βάλει στην ΠΑΕ. Το πραγματικό ύψος των εξόδων θα κρίνει αν ο 36χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας θα δεχθεί να αναλάβει στις πλάτες του όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να γίνει αφεντικό. 

Κι ενώ , όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι στην Πάτρα περιμένουν με αγωνία την έκβαση της υπόθεσης υπάρχει ένα άλλο εναλλακτικό σενάριο, το οποίο επεξεργαζόταν ήδη οι μέτοχοι. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένους επιχειρηματίες της Παναχαικής Συμμαχίας, οι οποίοι, φέρεται να έχουν ήδη προσυμφωνήσει να επωμιστούν το φορτίο, βγάζοντας πέρα τη φετινή σεζόν. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι ο Καλαθάς θα έχει αποτραβηχτεί και στο σχέδιο που θα«τρέξουν» δεν θα μετέχει ούτε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ούτε ο Αντώνης Κουνάβης. 

Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία, εφόσον καταφέρει να παραμείνει στην ανανεωμένη super league, που έχει προαναγγείλει ο κος Βασιλειάδης, θα βάλει στα ταμεία της από τα τηλεοπτικά περίπου το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ. Και, επομένως, η Παναχαΐκή θα έχει «μαξιλάρι ασφαλείας» ενόψει της νέας σεζόν.