Πε06042020

ΑνανέωσηΤε, 03 Ιουν 2020 9pm

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιάννης Χριστόπουλος νέος γενικός διευθυντής στον Προμηθέα

Ο Γιάννης Χριστόπουλος νέος γενικός διευθυντής στον Προμηθέα

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στον Προμηθέα όπως διέρρευσε απόψε από τον Οργανισμό. Ο Πατρινός προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα, Ολυμπιάδα, ΑΕ Λάρισας, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Ομοσπονδία μπάσκετ της Κίνας.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναστασόπουλο: «Θα περιμένω τον Απόλλωνα μέχρι τις 10 Μαΐου»

Αναστασόπουλο: «Θα περιμένω τον Απόλλωνα μέχρι τις 10 Μαΐου»

Οι τελευταίες διαρροές αφήνουν να εννοηθεί ότι o Απόλλων είπε «Όχι» στην πρόταση εξαγοράς της πατρινής ομάδας από τον 35αρη Αθηναίο επιχειρηματία, Παντελή Αναστασόπουλο. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής όμως μίλησε για «αναμονή του μέχρι τις 10 Μαΐου, για να πάρει την τελική απόφαση». Για να προσθέσει ότι «αν παρέλθει αυτή η ημερομηνία, θα αποχωρήσει οριστικά, δεδομένου ότι δεν προλαβαίνει να υλοποιήσει το πλάνο του«.

Ο κ. Παντελής Αναστασόπουλος είπε ακόμη ότι παρά τα όσα λένε κάποιοι, αυτός έχει από τον Φλεβάρη γνωστοποιήσει επίσημα και αναλυτικά το πλάνο του. Τόνισε, δε, ιδιαίτερα, ότι όλα τα οικο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Πέφτουν" οι υπογραφές για το γήπεδο του Απόλλωνα

Σήμερα το πρωί «πέφτουν» ο υπογραφές στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Απόλλωνα και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση-ενεργειακή αναβάθμιση του αθλητικού του κέντρου στην Περιβόλα.

Επόμενο βήμα θα είναι η δημοπράτηση, μεθεπόμενο η υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο και τελικό βήμα έναρξη εργασιών. Λογικά μέσα στο 2020 θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και αυτός είναι ο στόχος και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Οταν ολοκληρωθεί το έργο ο Απόλλων θα εξοικονομεί το 60% με 70% της ηλεκτρικής ενέργειας, που απαιτείται για να λειτουργεί συνολικά το αθλητικό του κέντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Εφυγε» ο Δράκος Γεωργόπουλος του Διαγόρα

«Εφυγε» ο Δράκος Γεωργόπουλος του Διαγόρα

Θλίψη στην οικογένεια του Διαγόρα Βραχνεΐκων, καθώς χθες το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Δράκος Γεωργόπουλος σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών ήταν πατέρας του Παναγιώτη Γεωργόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα, αλλά έχει συνεισφέρει από διάφορες θέσεις ακόμα και την περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ο Δράκος Γεωργόπουλος, που ήταν συνταξιούχος ΟΣΕ, είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επιτυχημένη επέμβαση καρδιάς, αλλά ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο τού δημιούργησε προβλήματα που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ο οργανισμός του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτίκων.

* Τ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολα τα σενάρια για Προμηθέα και Απόλλωνα!

Ολα τα σενάρια για Προμηθέα και Απόλλωνα!

«Αυτό που συμβαίνει δεν θα φύγει γρήγορα. Οφείλουν όλοι να το συνειδητοποιήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα».

Στα λόγια αυτά του Βαγγέλη Λιόλιου αποτυπώνεται το μέγεθος του προβλήματος με τον ιό Covid-19. Κάπως έτσι δικαιολογείται και η θετική ψήφος του Προμηθέα στην οριστική διακοπή της Basket League. Για να προχωρήσει, όμως, ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να συνυπολογήσουμε αρκετές παραμέτρους με κυριότερη τη νομοθετική ρύθμιση από πλευράς Πολιτείας (ήδη έχει σταλεί σχετικό αίτημα στον Υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη), καθώς στην οριστική διακοπή αντιδρούν και οι επαγγελματίες παίκτες (ΠΣΑΚ) και ο αντίστοιχος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.